Nak pakai T-Shirt Kuchalana?



5 comments

Design hitam atas T-Shirt kelabu atau putih.

Sekarang anda boleh kalau nak beli T-Shirt ni dengan memesan terus dari kami dengan menghantar email order kepada kami di kuchalana@gmail.com dan hantar duit kepada kami dengan bank in ke akaun Maybank yang bernombor akaun : 162188364970.

Pesanan anda akan dihantar dalam masa dua hari selepas kemasukan duit.

- RM 25 ( termasuk kos penghantaran )

5 comments:

mentallyaddicted at: April 17, 2008 at 10:27 AM said...

size S ada?
ehehehehe.

kuchalana at: April 17, 2008 at 11:52 AM said...

ada...xs dan xxs pun ada!

Anonymous at: June 29, 2008 at 10:43 PM said...

ada lagi ke ni?

kuchalana at: June 30, 2008 at 3:34 AM said...

ada lagi anonymous.. kalau nk beli,sila baca panduan yang diberi...terimakasih.

Hafiz at: November 13, 2008 at 12:47 PM said...

saya dah bank in duit tak dapat2 pun..dah nak dekat 3 minggu lepas saya bank in.Ada lagi ke tak baju ni? kalau takde saya nak balik duit saya

newer post older post