Kuchalana Live in Cherating. 30th May 2009



1 comments


Ini adalah show kuchalana yang pertama bersama dengan dua orang kuchas baru iaitu Wan menggantikan arwah Lang di posisi bass dan Bing menggantikan apuk di posisi dram. last show kami ialah di Annexxe Central Market pada 22 Julai 2007, bermakna setahun lebih kuchalana berehat tanpa berbuat apa-apa.


Dan ini merupakan kali kedua Kuchalana perform di cherating.Kali pertama ialah di sekitar tahun 2004 di Rhana pippin.


Mungkin ramai di antara anda yang menganggap Kuchalana sudah berkubur. Malas dah nak tulis panjang2... Anyway,pada semua kawan-kawan,musuh, peminat, awek, awok, ayam,lembu,kambing... jom ke Cherating pada 30 May ni , kita berdansa dan berhibur dengan menggunakan otak. SEE YOU THERE!!!!

1 comments:

sk8edge at: July 26, 2009 at 3:08 AM said...

Akum and hi Man and kengkawan

Jenguk lah blog aku. Aku ada promote link korang so hope korang leh exchange link balik :http://sk8edge.blogspot.com

Thank you

Boy Disaster

older post